Her får du opskriften på tre nemme cocktails, som kan nydes både med gin og som mocktails. Henover sommeren er jeg gået hen og blevet fan af Fentimans tonic med smag, og dem har jeg også brugt i to af mine sommercocktails.

Yuzu Boozu

Fentimans Yuzu Tonic har en virkelig god citrussmag fra yozufrugten – og så dufter den skønt. Jeg mixede den med lidt gin, masser af is, en skive citron og lidt timianblomster (fordi det er pænt) – og så havde vi en virkelig forfriskende velkomstcocktail.

Det skal du bruge til en Yuzu Boozu

  • Yuzu tonic
  • Din favorit-gin
  • Masser af is
  • Citron – en skive til pynt
  • Evt. blomster – jeg brugte timianblomster

Lyserød drink til pigefesten

Fentiman har også en rose lemonade, som har en virkelig skøn smag af både citrus og roser. Jeg synes, den er rigtig god som den er, men den kan også nemt mixes med gin eller vodka.

Til en lyserød drink som på billedet har vi brugt

Gin Hass

En anden af mine sommer favoritter, når det skal være læskende, er Gin Hass. Jeg ved ikke, om vi laver den præcis, som den oprindeligt er tænkt, men vi kan lide den på den her måde.  

Opskrift til 1 Gin Hass

  • 4 cl gin
  • 2 cl mangosirup fx Monin
  • 1 presset lime med masser af saft
  • Top op med lemon-sodavand (vi bruger Sprite)

Mix det hele direkte i glasset og tilføj godt med isterninger

Pynt evt med

  • 1 frisk myntekvist, 1 limeskive og kornblomster 

God fest!
XOXO Kristine

Om forfatteren

Skriv en kommentar