Det er super nemt at lave en ballonbue til din fest. Se vores guide her.

Jeg lover dig: Det er virkelig nemt at lave en fin ballonbue, som du fx kan hænge over en buffet, sætte på væggen over et gavebord eller bruge som baggrund til en selfiebox. Det kræver kun ganske få remedier at lave din bue – og hvis du køber et færdigt kit, får du alt med, hvad du skal bruge.

Vi har netop lavet det nye ballonkit herunder, som består af et mix af balloner i fem forskellige farver. Med i kittet får du også et ballonbånd til at sætte ballonerne på.

Ballonerne kan enten blandes, som du kan se på det nederste billede, eller du kan sætte dem på ballonbåndet i farveopdelte klaser som på det øverste billede.

En ballonbue med farvede balloner er altid et hit til festen. Se her hvordan du nemt laver din bue.
Du kan blande ballonkittet på forskellige måder og lave flere varianter af buen.

Pust ballonerne op først

Jeg anbefaler, at du starter med at puste alle dine balloner op, så du ved, hvad du har at gøre med af materialer. Slå en knude på ballonen, når den har en passende størrelse. Jeg kan bedst selv lide, at ballonerne ikke bliver pustet for meget op, for de har en tendens til at blive mere ovale, hvis der er meget luft i. Med lidt mindre luft beholder de en pæn, rund form.

Det er en kæmpe fordel at bruge en ballonpumpe til at puste ballonerne op – ellers tager det alt for lang tid. Ballonpumpen er ikke med i kittet, så husk at bestille den ved siden af.

Samling af ballonbuen

Når du har pustet alle balloner op, er det bare at gå i gang med at sætte dem på det medfølgende ballonbånd. Her trækker du ganske enkelt bare ‘hovedet’ på ballonen (den ende med knuden på) gennem et af hullerne på ballonbåndet. Og du vil hurtigt se din bue tage form.

Sørg gerne for at blande store og små balloner ind mellem hinanden.

Du skal ikke fylde alle hullerne i ballonbåndet, for så kommer de til at sidde for tæt, og buen bliver ikke pæn. Prøv dig lidt frem og sæt for eksempel balloner i hvert andet eller hvert tredje hul. Du får hurtigt en ide om, hvordan du gerne vil forme din bue og hvor tæt, du ønsker at sætte dem på båndet.

Det er ikke svært at sætte en ballonbue op, hvis du vælger et færdigt kit med balloner og ballonbånd.
Du laver nemt ballonbuen ved at montere ballonerne på båndet, som medfølger i kittet.

Sådan gør du ballonbuen pæn

Hvis du ikke synes, at din ballonbue har den helt rette form, når du er færdig, kan du sagtens flytte rundt på ballonerne igen eller sno dem lidt rundt om hinanden. Den sidste tilpasning kan du endda lave, når buen er sat op.

Buen hænges op med snor og/eller tape på væggen eller i loftet. Så husk at få dette med, hvis du skal ud af huset til festen.

Prikken over i’et: Brug løse balloner som pynt

Du kan købe de færdige kit med balloner og ballonbånd til din ballonbue her:

Hvis oppyntningen til din fest skal have en rød tråd med flere balloner i samme farve, fx. i drinks eller i en kage, kan du også købe vores små poser med 5 miniballoner i hver.

Jeg har indsat nogle billeder med inspiration herunder.

Små balloner kan blive til kreativ pynt på fødselsdagskagen eller i dine drinks.
Små balloner kan blive til kreative dekorationer på drinks eller kager

Hvor længe holder en ballonbue?

Ballonbuen kan som regel stå et par dage, men nogle af ballonerne kan begynde at tabe luften fra dag 2 eller 3. Hvis du gerne vil bruge buen til flere fester med et par dages mellemrum, kan det derfor være en god idé at købe et ekstra kit eller nogle løse balloner ved siden af. Så kan du nemt udskifte de balloner, der har tabt pusten lidt.

God fornøjelse med ballonbuen – det bliver helt sikkert sjovt at lave den, og den er altid et hit blandt gæsterne!

XOXO

Se flere balloner

Tilbud

Cool T-Rex, ballon, 76cm.

55,00 DKK
Tilbud

Sleepy eyes balloner

29,00 DKK
Tilbud

Bryllups balloner

29,00 DKK
1 2 3 4
Om forfatteren

1 Response

Skriv en kommentar