Bloggerne Stine Andsbjerg Birklykke og Lars Birklykke er mestre i at sammensætte et klassisk, nordisk univers med inspiration fra naturen. Og deres bryllup var ingen undtagelse. Vi leverede en del af produkterne, og jeg har fået lov til at dele et par billeder fra deres smukke, æstetiske bryllup med jer. 

Invitationen

Allerede da Stine viste mig deres bryllupsinvitationer, var jeg helt solgt. Det hele var så smukt designet med skønne sommerblomster og fine illustrationer. Så jeg vidste, at der var lagt op til en absolut skøn fest. 

Invitationer til bryllup med blomster i nordisk design - The Event Brewery

Something ekstra

Det gennemgående tema for brylluppet var blomster og rosegold. Da fejringen foregik i flere etaper og over flere dage, ønskede Stine og Lars også at bruge engangsservice, som var elegant og passede godt ind i deres nordiske stil. Og her kom vi heldigvis ind i billedet.

Pynt op til bryllup ved stranden med Simply Eco engangstallerkner fra Meri Meri - The Event Brewery
Badehuset ved havet dannede en perfekt ramme til en del af bryllupsfesten.

Få stilen

Nedenfor kan du se noget af det fine pynt, som Stine og Lars valgte at bruge til deres bryllupsfest. Guirlanderne hang på det smukke badehus, hvor brudeparret også serverede bryllupskagen på blomstrede tallerkener fra Ginger Ray og fine Simply Eco tallerkener fra Meri Meri i forskellige pastelfarver.

Balloner som bordkort

Stine og Lars ville gerne have rosegold balloner som bordkort til deres fest. Så jeg satte gang i min printer, og vi fik lavet nogle rigtig fine bordkort, som de fyldte med helium og hængte fast på gæsternes stole.

Helium-balloner med navne kan blive smukke bordkort til bryllupsfesten - The Event Brewery

Balloner med print koster 20kr. pr. stk. og produceres efter aftale.

Dagen derpå

Dagen efter hovedfesten fik gæsterne blandt andet fine “do not disturb”-dørskilte, som Stine og Lars havde lavet til alle dørene på hotellet. De fik også et hangoverkit, pakket i vores hangoverkit-poser, med lidt lækre sager til de festmætte gæster. 

Find produkter fra bryllupsfesten her:

XOXO

PS: Vil du gerne følge med i Stine og Lars’ blogger-universer?
Så find dem på Instagram under profilerne @andsbjerg og @birklykke

Om forfatteren

Skriv en kommentar