I weekenden var vi til det skønneste bryllup.  Det var en dag og en aften fyldt med ægte kærlighed – og en fest med de bedste og mest oprigtige taler, jeg længe har hørt. Så med kærligheden i tankerne kunne jeg ikke lade være med at samle et par ideer til pynt, som du kan bruge til en bryllupsreception.

Wifey for lifey 

Der er masser af måder at gøre en fest personlig på. Jeg har for eksempel lavet et par balloner med “Wifey for Lifey”-print på, samt nogle forskellige kugler med print. “Love”-ballonen er også en af mine favoritter.

Pynt til bryllupsreception - The Event Brewery

Bryllupsreception

Hvis jeg skulle holde en bryllupsreception, ville jeg helt klart bruge  Harlow and Greys fine Blanc-serie – deres tallerkener, servietter m.v. er virkelig noget af det mest elegante engangservice, der findes.

Love-ballon, drinkskugler og flot engangsserive fra Harlow & Grey giver et flot udtryk til en bryllupsrecption - The Event Brewery

På billedet har jeg samlet to af deres fine cocktail-tallerkener med deres smukke krus og servietter i marmor-/guld-look.

Cocktailkugler

Jeg har desuden lavet to forskellige cocktailkugler – den ene med teksten “lovestories” og den anden med ordene “je t’aime”. Begge varianter kunne være fine sammen med bryllupskagen til en reception.

Flaskerne med de hvide balloner er oplagte – hvis der er børn med til receptionen. Jeg har pustet de små balloner meget lidt op, så de ikke bliver for voldsomme, og derefter sat dem på et træspyd og ned i min drink – og så skal der faktisk ikke andet til.

Tatoveringer

Se også vores love tatoo og vores Team bride tatoveringer i shoppen.

Nedenfor finder du et par genveje til de produkter, som jeg har brugt ovenfor:

Ballon, Love i rosegold

Goddess tallerken, marmor med guldkant

Blanc krus, marmor med guldkant

Blanc tallerken, hvid med et grafisk guld mønster, lille

Blanc tallerken, hvid med guld mønster, stor

Blanc cocktailservietter, marmor med guld

Blanc servietter, store, marmor med guld

Konfettirør fra Meri Meri

Cocktailkugle je t’aime

Cocktailkugle lovestories

Cocktailkugle, stor 250ml

Sugerør, guld og hvid

Sugerør, guld

Gennemsigte balloner fra My little day ,10 stk.

 

God fest

XOXO

 

Om forfatteren

Skriv en kommentar