Der uddeles billetter ved indgangen. Tigeren springer igennem en ildring på cupcaken. Og drinkskuglerne med cirkusmotiver fungerer som sjove indslag. Her har jeg lavet et bud på en sort-hvid cirkusfest til dig, som er mest til det enkle. 

Cupcakes, stribede tallerkener, servietter og krus i sort hvid til cirkusfest

Cirkusfesten er en sjov temafest, hvis I skal holde fødselsdag for både piger og drenge. I kan indbygge elementer, som appellerer til begge køn, og der er mulighed for mange sjove roller – lige fra klovnen over cirkusprinsessen og til den stærke mand.

Hvis cirkusfesten i rød og hvid er lidt for farverig for din smag, er her et alternativt bud i mere afdæmpet farvevarianter med hovedvægt på sort og hvid, som stadig kan laves rigtig flot og gennemført.  

Menuen

Cirkusburgere: Jeg foreslår, at du laver burgere eller hotdogs med små sorte og hvide flag – de laves nemt med noget sort og hvid washitape, som sættes på en tandstik.

Cirkuscupcakes: Jeg har lavet cupcakes med dyr fra cirkusverdenen. På billedet er der en tiger, som går igennem en ring af ild – lavet af en guld-piberensere. Se cupcakeformene her

Mangler du dyr, kan du for eksempel bruge vores partyanimals i guld. Det er ikke alle af dem, der passer til cirkus – men de er fine, og resten kan gemmes til en anden god fest – f.eks. partyanimals. Dyrene kan også bruges på en stor kage sammen med vores guldlys fra Meri Meri.

Borddækning til cirkusfest

Stribede sugeør og paptallerkener fra Meri Meri er en festlig ramme om børnefødselsdag med cirkus-tema

Det sort-hvide cirkusbord er dækket med stribede tallerkener i sort og hvid, servietter og stribede sugerør. Se det hele i vores cirkustema.

Juice eller saftevand kan serveres i cirkus-drinkskugler, som jeg har lavet med 10 forskellige cirkusmotiver. Du finder cocktailkugle-pakken med 10 forskellige cirkusmotiver her.

Cocktailkugler med cirkus-billeder - linedanser, cirkustelt, stærk mand eller akrobat. Pynt til cirkusfest

Andet cirkuspynt

  • Del billetter ud til alle fødselsdagens gæster, når de ankommer – eller vedlæg billetterne med invitationerne på forhånd.
  • Læg overskæg og klovnenæser på pinde ved hver kuvert – de er nemme at lave.
  • Lav en vægtstang af store flamingokugler til “stærk mand”.

Cirkuslege

  • Lav en cirkel af ild som børnene skal springe igennem. Du kan lave Ild-ringen ved at tage en hulahopring og binde strimler af orange og gul snor på den.
  • Ballondans med hvide og sorte balloner.
  • Spis klovnehår om kap (røde jordbærsnører).

Se flere lege – i blogindlæget om rød/hvid cirkusfest.

God fest!

XOXO

 

Om forfatteren

Skriv en kommentar