Marie-Louises 19 års fødselsdag

Det er altid en fornøjelse at holde fødselsdag sammen med veninderne. Se her hvordan Marie-Louise fejrede sin 19 års fødselsdag. 

Ligegyldigt hvor gammel man er, så kan man kan kun blive glad når man er omgivet af konfetti og balloner, især når nogle af dem er vores ballonbuket i rosegold nuancer, ballonbuketten består af en rund og en stjerneformet rosegold folieballon samt 3 gennemsigte latex balloner med konfetti i og 2 rosegold latex balloner.

Bordet, cocktails og maden

Fødselsdagsbordet var smukt dækket i rosegold, lilla og lyserøde nuancer. Alle produkterne var fra Harlow and Greys fine Amethyst serie.

Velkomstdrink

Pigerne fik en poptail som velkomstdrink. Det behøver ikke at være svært at lave en poptail. Den her var bare lavet af cult ananas, som blev hældt i ispindeforme et par dage i forvejen. På dagen blev ispindene sat ned i nogle glas og toppet med mere af den samme ananasdrik.

Menuen

Til forret fik de tunmousse serveret i små salatblade. Hovedretten var mørbradgryde med ris og salater, og til dessert fik de doughnuts som var hentet hos bronuts i Åbyhøj ved Aarhus.

Hvis du kan finde nogle specielle flasker med anderledes cocktails i, er de også med til at gøre aftenen speciel.

Dagen efter var der familiefest med islagkage og fødselsdagssang.

Find de produkter som Marie-Louise brugte til hendes 19 års fødselsdag her:

XOXO

Om forfatteren

Skriv en kommentar