Mintgrøn Halloween – ja tak!

Meri Meri har lavet en skøn Halloween-serie, hvor den primære farve er mintgrøn. Jeg er personligt helt vild med denne serie, og jeg håber du får det på samme måde, når du ser alle de fine ting.

Pynt til halloween i sort og mintgrøn - The Event Brewery

Mit bedste bud på et halloween-bord 2019

En halloweenfest med børn skal ramme en passende blanding af det uhyggelige og det der bare er rigtig hyggeligt. Her får du et par ideer til, hvordan du kan gøre lidt ud af jeres Halloween-fest.

I år vil jeg helt klart foreslå et Halloween-bord med mintfarvede tallerkener fra meri meri. På dem vil jeg enten lægge en serviet med heksemotiv eller en katteserviet – jeg er faktisk helt vild med dem begge, så jeg kan ikke vælge den ene frem for den anden.

Desuden skal vi helt sikkert bruge både heksekrusene og de nye cocktailkugler med dødningehoveder og flagermus til vores gyselige Halloween-drinks.Cocktailkugler til Halloween eller piratfest - The Event Brewery

Som ekstra bordpynt foreslår jeg disse supriseballs fra meri meri. De vil helt sikkert være et hit hos børnene, da de har små gaver i form af tatoveringer og armbånd indeni.   

Skal der være mere leg, kan børnene forsætte med at “slå katten af tønden” på den seje hekse-pinata – hvis I altså kan nænne at ødelægge den :-).

Og til sidst kan de få fine cupcakes med seks forskellige Halloween-motiver.

Du kan find det hele i shoppen under temaet Halloween, hvor der også er andre fine Halloween-produkter. Du kan også gå direkte til produkterne nedenfor:

Husk også sugerør!

God fest!

XOXO

Om forfatteren

Skriv en kommentar