Jeg havde sådan en dejlig aften i går. Vi sprang ubekymrede og fulde af forhåbning ind i 2019. Et år, som forhåbentligt bliver fyldt med nye og spændende oplevelser, især fordi jeg starter The Event Brewery.

Jeg har lige vedhæftet et par knips af mit bud på en skøn bordopdækning med service fra Harlow and Grey.

Nytårsaften lavede jeg tricolore-is i glas til de ni teenagere, som vi var så heldige at spise sammen med. Vi legede også med et par drinks, men det var hvad kreativiteten rakte til efter en lang december fyldt med fester.

Nytårsmaden fik vi fra MIB i Aarhus, som altid laver utrolig lækker mad ud af huset.

Jeg er ret vild med tallerkenerne fra Harlow and Grey – de er enkle i designet og tilfører noget eksklusivt til bordet, selvom de er lavet i pap. På billederne er der brugt følgende produkter fra Noir serien:

Jeg ønsker dig og dine kære et fantastisk nytår med masser af guld og glimmer!

Om forfatteren

Skriv en kommentar