Om The Event Brewery

Hjertelig velkommen i mit event-bryggeri

The Event Brewery er et design-studio, hvor det primære fokus er at tilbyde unikke, æstetiske festartikler, samtidig med, at jeg gerne vil give dig inspiration til, hvordan du kan style alle typer af events og get-togethers.

På min blog og på min instagramprofil @theeventbrewery kan du finde inspiration til mange typer af fester, og jeg opdaterer dem løbende med nye tanker og ideer, som jeg håber kan inspirere dig til at holde nogle mindeværdige sammenkomster med dine yndlingsmennesker.

Jeg elsker livets mange nuancer og at være med til at skabe de gode rammer omkring alt fra en 30-års fødselsdag til et babyshower, konfirmationer med videre – mest fordi jeg elsker at finde på de sjove koncepter og detaljer, som giver festen lidt kant.

Selv om jeg henter inspiration i hele verden, så er jeg er nordisk i hjertet, og for mig handler festdesign derfor også om at skabe en fin balance mellem det enkle nordiske og det overraskende.

I min shop har jeg udelukkende udvalgt de ting, som jeg selv synes er pæne. Jeg har haft fokus på at finde unikke ting, som passer til babyshowers, fødselsdage, bryllupsreceptioner, polterabends og alt muligt andet. Shoppen er delt op i temaer og i produkter for at gøre det mere overskueligt for dig.

Hvis du har spørgsmål, kan jeg altid kontaktes på

kristine@theeventbrewery.com eller på min mobil 40621810

XOXO

Kristine Bach

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores varer eller mangler du særligt udstyr til din fest, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på kristine@theeventbrewery.com, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.