Privatlivs- og cookie-politik

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For at vi bedre kan beskytte dit privatliv har vi i denne privatlivspolitik beskrevet, hvordan vi henter, behandler og bruger de data, som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.

Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe i forhold til indsamling og brug af dine oplysninger. Privatlivspolitikken er nemt tilgængelig på vores hjemmeside på de tidspunkter, hvor vi beder dig om personligt identificerbare oplysninger.

Hvad er persondata?

Persondata er al slags information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

  • Køber et produkt på vores webshop
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Kontakter os igennem en kontaktformular

 

Samtykke

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet fra The Event Brewer, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysninger om køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige indtil, du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket nederst i vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os på kristine@theeventbrewery.com og oplyse, at du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:

  • … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der er givet samtykke til.
  • … give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos os.
  • … til at kontakte dig, hvis du har bedt os om det.
  • … til at håndtere ordrebekræftelser, fakturer m.m.

 

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke eller indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger, eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
  • Dine kreditkortoplysninger
  • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresse, browsertype og sprog
  • Oplysninger fra tredjeparts-netværk som f.eks. Facebook

 

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata via funktionalitet på vores hjemmeside og via tredjepartssoftware. Dine persondata indsamles dels via formularer på vores hjemmeside og dels via anvendelsen af cookies ud fra din besøgsadfærd. Cookies er små filer, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. Der er ingen personoplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. De fleste browsere er som standard sat op til at acceptere cookies. Du kan dog ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts-cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies, og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som vi indsamler via vores hjemmeside, anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på brugen af theeventbrewery.com. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på vores hjemmeside:

  • Google Analytics:
    Indsamler data ved hjælp af cookies, bl.a. om din brug af vores hjemmeside, din IP-adresse m.m. Google Analytics til statistikformål samt til markedsføring, og du kan opleve dynamiske annoncer, efter du har besøgt vores hjemmeside.
  • MailChimp:
    Vi benytter os af nyhedsbrevsprogrammet MailChimp til at udsende nyheder og tilbud til vores kunder. Igennem MailChimp indsamler vi e-mailadresser, IP-adresser samt tidstempler, som anvendes til at sende relevante nyhedsbreve.
  • Facebook-pixel:
    Bruges for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook- eller Instagram-profil. Pixelen indsamler data om din adfærd på vores hjemmeside.
  • Betalingsmodul:
    Vi anvender betalingsgatewayen Scanpay som betalingsgateway på denne hjemmeside og indsamler persondata i forbindelse med køb og betaling. Scanpay har høj fokus på høj sikkerhed, og kortdata samt al kommunikation omkring betalinger bliver automatisk krypteret.

Data om din brug af theeventbrewery.com, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives kun til tredjepart i det omfang, du giver eksplicit samtykke hertil eller selv indtaster informationerne.

Hvor længe opbevares persondata?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at dine data automatisk blive slettet på en sikker måde, når de ikke længere er relevante for os at opbevare. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil dine data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du få adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde dine data.

  1. Adgang og berigtigelse af persondata
    Du har altid mulighed for at anmode os om at få en kopi af de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker, at dine data opbevares hos os, har du retten til at anmode om at få dine persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.
  2. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
    Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring (nyhedsbreve og lignende) fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddelelser, der ligger i forlængelse heraf.

 

Hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

Ansvarlig

Denne hjemmeside og denne privatlivs- og cookiepolitik ejes og publiceres af:
Firma: The Event Brewery ApS
Adresse: Ole Rømers Gade 83, 8000 Aarhus C
Email: kristine@theeventbrewery.com
CVR-nr: 38947273

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen: Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores varer eller mangler du særligt udstyr til din fest, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på kristine@theeventbrewery.com, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.