Med den livserfaring som jeg har opnået indtil videre tør jeg godt vove at påstå, at studentertiden er en af de bedste perioder i vores liv. En tid hvor man føler sig ultimativt fri, og derfra kan man gå i lige præcis den retning som man ønsker. 

Studenterkørsel

Hjemme hos os havde vi lovet at servere Gin Hass til studenterkørelsen, så vi lavede efter bedste evne denne friske danske cocktail x 28.

Opskriften som vi brugte får i her:

Opskrift til 1 Gin Hass

  • 3 cl gin
  • 2 cl mangosirup
  • 1 presset lime
  • Top op med sprite

Mix det hele i glasset og tilføj godt med Isterninger og pynt evt med

Vi brugte gamle syltetøjsglas til at servere drinken i.

Pynt til studenterfesten

Da vi alligevel skulle holde studentergilde senere på ugen, satte vi telt, borde og stole op allerede til studenterkørelsen. Det viste sig at være et godt valg, da det gav ly fra solen på en utrolig varm dag, og det var bestemt et plus at alle kunne sidde godt.

Til de store fester vælger jeg tit at bruge IKEA lagner som duge, og det gjorde vi også den dag. 

Teltet pyntede vi med mine yndlings guld guirlander fra Harlow and Grey, en hvid ballonguirlande og guld-folie-balloner med skriften student 2020. 

Til studentergildet hvor der kom rigtig mange gæster i 2 hold, familie først og venner senere, skulle det være nemt med engangservice, derfor brugte vi Malibu serien fra Harlow and Grey, samme serie ville også være perfekt til et babyshower for en dreng.

Det her var bare lidt studenterinspo fra et par af vores fester. Jeg håber det kan inspirere dig til jeres studentergilde, et babyshower eller en konfirmation i haven.

God fest XOXO Kristine

 

Om forfatteren

Skriv en kommentar