Hos os bød sommeren på flere studenterfester i haven. Her får du inspiration til oppyntning og service – og opskriften på Gin Hass, som er en oplagt drink til studenterkørslen.

Med den livserfaring, som jeg har opnået indtil videre, tør jeg godt vove at påstå, at studentertiden er en af de bedste perioder i vores liv. En tid, hvor man føler sig ultimativt fri – og kan gå i lige præcis den retning som man ønsker.

I år havde vi den første student fra næste generation i huset, og det var en dejlig anledning til at genoplive mine egne studenterminder. Og så var det selvfølgelig en oplagt anledning til at holde nogle skønne fester i haven.

Studenterkørsel

Studenterkørslen var den første af flere fester i studenterugen. Hjemme hos os havde vi lovet at servere Gin Hass til de glade, kørende studenter, så vi lavede efter bedste evne denne friske danske cocktail x 28.

Gin Hass er lækker som sommerdrink. Den er frisk og nem at drikke, og du kan bare tilsætte ekstra lime, hvis den skal have mere friskhed.

Her får du opskriften, som vi brugte:

Opskrift på 1 Gin Hass

  • 3 cl gin
  • 2 cl mangosirup
  • 1 presset lime
  • Top op med Sprite

Mix det hele i glasset, og tilføj godt med isterninger.

Pynt gerne jeres Gin Hass med:

Vi brugte gamle syltetøjsglas til at servere drinken i.

Pynt til studenterfesten

Da vi alligevel skulle holde studentergilde senere på ugen, satte vi telt, borde og stole op allerede til studenterkørslen. Det viste sig at være et godt valg, da det gav ly fra solen på en utrolig varm dag, og det var bestemt et plus, at alle kunne sidde godt.

Til de store fester vælger jeg tit at bruge IKEA-lagner som duge, og det gjorde vi også den dag. 

Teltet pyntede vi med mine yndlings guld guirlander fra Harlow and Grey, en hvid ballonguirlande og guld-folie-balloner med skriften ‘Student 2020’. 

Studentergilde med nem, men flot service

Senere på ugen var det tid til studentergilde. Gæsterne kom i  to hold, familie først og venner senere. På den måde kunne vi holde festen under Corona-sikre forhold. 🙂

For hurtigt at kunne skifte mellem de to hold gæster, valgte vi en nem, men flot løsning med engangservice. Studenten havde selv ønsket Malibu-serien fra Harlow and Grey (samme serie ville i øvrigt også være perfekt til et babyshower for en dreng).

Det her var bare lidt studenterinspo fra et par af vores fester. Jeg håber, det kan inspirere dig til jeres studentergilde, babyshower eller konfirmation i haven. Med engangsservice kan I spare en masse arbejde og alligevel få et fantastisk smukt bord.

God fest 

XOXO Kristine

*
Vil du have flere ideer til spændende drinks studenterfesten? Se mere her

 

Om forfatteren

1 Response
  1. […] PS: Hvis du skal holde studenterfesten i haven og mangler ideer til service, der er flot, men ikke så skrøbeligt (og endda nemt at rydde af bagefter), kan jeg anbefale dig at kigge på serierne med engangsservice fra Harlow and Grey! Se også min nye blogpost med ideer til pynt og service. […]

Skriv en kommentar