At blive student er noget helt særligt. Fra det øjeblik, hvor man har gennemført studiet og får studenterhuen på, føler man sig ultimativt fri og er max klar til at fejre det – gerne i ugevis. Her er et par tips til nogle drinks, der kan give studenterfesten lidt kant.  

Studenter-cocktails

Nedenfor har jeg lavet et par forslag til, hvordan du nemt kan servere en cocktail – både når studenterne kommer forbi med klassen på “hestevognstur” og til de andre studenterfester, som I eventuelt skal holde med vennerne og familien.

Cool drinks til studentergildet - cocktails i kugler eller flasker til studenten

Flaskerne ovenfor er altid et hit, og de er fine både med farvede drinks og med et mynteblad eller en stilk af thai-basilikum i. Du kan købe flaskerne i forskellige størrelser som de er – eller du kan få en speciallavet tekst sat på (skriv til kristine@theeventbrewery.com, hvis du ønsker dette).  

Drinks med balloner

Jeg syntes også, at det er rigtig festligt at servere studenter-cocktails med enten en bourgognerød / bordeaux ballon eller med en mørkeblå ballon i, så det matcher studentens hue.

Studenter-cocktails med balloner, der matcher studenterhuen - The Event Brewery

Jeg har pustet de små balloner meget lidt op, så de ikke bliver for voldsomme, og derefter sat dem på et træspyd og ned i min drink – og så skal der faktisk ikke andet til.

Drinks i poser

Drinks-poserne kan også nemt gøres sjove med nogle blomster eller bær.

Studenterfest - Prøv at servere dine cocktails i drinksposer - et festligt indslag til sommerfesten eller havefesten for studenten - The Event Brewery

Jeg plejer at klippe det øverste af posen – ellers synes jeg, at den bliver lidt for høj. Husk at sætte sugerør i posen, inden du binder din udvalgte snor rundt om den.

Nedenfor finder du et par genveje til de produkter, som jeg har brugt ovenfor:

Cocktailkugle, lille 150ml

Cocktailkugle, stor 250ml

Høje Cocktailflasker

Poser til drinks

Sugerør

Midnatsblå Balloner til drinks m.v. 

Bourgognerøde Balloner til drinks m.v.

Rigtig god studenterfest!

XOXO

PS: Hvis du skal holde studenterfesten i haven og mangler ideer til service, der er flot, men ikke så skrøbeligt (og endda nemt at rydde af bagefter), kan jeg anbefale dig at kigge på serierne med engangsservice fra Harlow and Grey!

Om forfatteren

Skriv en kommentar